Selecteer een pagina

Over mij

Jeannet mulders

Jeannet Mulders- Brok

Mijn naam is Jeannet Mulders-Brok en ik voer mijn honden al vele jaren vers vlees.

Hoe dit ontstaan is zal ik even kort uitleggen.

Mijn eerste hond die ik destijds samen kocht met mijn man was een Dobermann waarmee ik de africhting in ging. Vele jaren met veel plezier getraind in het Ipo-wereldje.

Op de hondenclub ontmoette ik veel nieuwe mensen die allemaal dezelfde passie hadden als ik, en dat was: lekker bezig zijn met je hond.

Daar trainde een man met ook een Dobermann en die blonk zo mooi, dat ik vroeg: ‘wat voer jij deze hond omdat zijn vacht zo mooi is?’ Zijn antwoord was: ‘ik geef hem Vers vlees te eten.’

Zo ben ik mijzelf erin gaan verdiepen, en zo is het op mijn pad gekomen. Na meerdere merken uitgeprobeerd te hebben, kwam ook Lotgering voorbij en daar zijn we op blijven hangen. Mijn eigen honden aten dit met smaak op. Het is vrij grof gemalen, en is prijstechnisch ook aangenaam. Ook vele varianten te verkrijgen.

Eerst bestelde ik het online voor mijn eigen honden, en niet lang daarna kreeg ik het aanbod om verkooppunt van Lotgering te gaan worden.

Altijd administratief werk gedaan bij een ander bedrijf, en daar ik ook graag thuis wilde zijn bij mijn beestenboel, de gok genomen. Zelf ontslag genomen, en in onze garage kwam een vriescel te staan.

Voordeel van ons huis is dat wij in het buitengebied van Zevenbergen wonen, en genoeg ruimte hebben om te parkeren. De klant kan tot aan de deur zijn auto weg zetten en hoeft niet eerst een parkeerplekje te zoeken.

Door internet en zeer zeker ook door de “mond tot mond reclame”, is het balletje aan het rollen gegaan, en mijn klantenkring ging van lieverlee groeien.

Er kwam een tweede vriescel met een tweede merk erbij. Dit is Dogmeat geworden. Zij hebben ook een erg breed assortiment.   

De naam NOVIVIT is ontstaan uit de namen van mijn 3 whippets.

Noa Vienna Vito

Mijn logo wilde ik dan ook met een windhond erbij. Zij zijn mijn symbool van Novivit.

Novivit

Kwaliteitsvlees voor honden en katten

Contact

Huizersdijk 33
4761 PT  Zevenbergen

+316 290 672 50

info@novivit.nl