Selecteer een pagina

Verzending en Retour

Welke pakketdienst levert mijn pakket?
De bestelling wordt bezorgd door de pakketdienst PostNL in Nederland en België. Je kunt met Post NL in contact komen of onze klantenservice contacteren en kiezen voor optie 1. 

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben als de bezorger langskomt?
Als er niemand aanwezig is op het moment van bezorging wordt de bestelling bij de buren afgegeven of de bezorger laat een niet-thuis kaart achter in de brievenbus. Wanneer het niet mogelijk blijkt het item af te leveren zal de chauffeur het pakket afleveren bij een Pick up point. Zodat je het pakket daar kunt ophalen en je deze toch zo snel mogelijk in huis hebt.

Waarom worden er verzendkosten berekend bij mijn bestelling?
In tegenstelling tot vele andere webwinkels berekenen wij de verzendkosten niet in bij de prijs van het product. Wij berekenen voor iedere bestelling eenmaal verzendkosten. Omdat wij graag communiceren in open en eerlijke prijzen. 
De verzendkosten zijn € 7,25 (NL) of €11,50 (BE) tenzij het anders wordt aangegeven bij het product, deze prijs geldt ook voor gecombineerde orders met meerdere artikelen. 

RETOUR

Natuurlijk kan het gebeuren dat jouw bestelling of een deel hiervan niet is wat je ervan had verwacht. Het artikel is te klein, te groot of simpelweg niet naar wens. Bij Novivit heb je 14 dagen bedenktijd, jouw retourzending moet wel een aantal voorwaarden voldoen. Bekijk hieronder de voorwaarden:

  • Het artikel is compleet en voorzien van de originele kaartjes en verpakking
  • Het artikel is niet gebruikt, is schoon en niet gewassen
  • Het artikel is niet gemonteerd of getest met gebruikerssporen
  • Hygiëne artikelen kunnen wij helaas niet retour nemen 

Voldoet jouw artikel aan de voorwaarden? Dan mag je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retour sturen voor een terugbetaling van jouw aankoopbedrag. Hoe nu verder?

  • Verpak het artikel in de originele verpakking en zorg indien nodig voor bescherming
  • Voeg de pakbon van jouw bestelling bij in het pakket of schrijf een bericht met de gegevens van jouw bestelling
  • Je mag zelf kiezen naar welk postkantoor of postpunt je het pakket brengt voor verzending.

Plak het label van de retourzending (deze ontvang je op het postkantoor, wij verschaffen geen retourlabels) over het originele zendlabel maar schrijf niet op de doos. Het pakket mag je versturen naar:

Novivit
Huizersdijk 33
4761 PT  Zevenbergen

Na ontvangst en controle zal het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op je rekening staan.
Bewaar het retourbewijs van jouw retour goed tot je de bevestiging en terugbetaling hebt ontvangen. Je bent als verzender verantwoordelijk voor het pakket op de terugweg, mocht hier iets mis gaan dien je dit bewijs te kunnen overleggen met de vervoerder. Heb jij tussentijds vragen of heb je het aankoopbedrag niet binnen 10 dagen retour ontvangen, neem dan contact met ons op. Stuur hierbij de tracking code van jouw retourzending toe.

Retourkosten 
De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Deze manier hebben wij bewust gekozen. wij hebben deskundige medewerkers in dienst welke je graag helpen bij het maken van de perfecte keuze wanneer het aankomt op jouw huisdier(en). Hierdoor hopen wij dat er bewust gekozen wordt voor een bepaald product wanneer je bij ons een bestelling plaats. De reden dat wij de kosten van een retour zending niet vergoeden is gemaakt met het oogpunt op het milieu. Wij hopen hierdoor het milieu niet onnodig te hoeven belasten met het vervoeren van onze pakketten.

Twijfel je of het retour te sturen product aan de voorwaarden voldoet? Neem dan altijd even contact met ons op zodat we dit kunnen bespreken voor er onnodige kosten gemaakt worden.